Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wilde Retro met Etam

Door Angelique op 16.08.2012

Het is weer zover ladies, je lingerielade is toe aan een serieuze opfrissing en wij hebben natuurlijk al dé oplossing voor jullie gevonden. De gloednieuwe collectie van lingeriemerk Etam, gewoonweg gorgeous!

Chique meets glam, vrolijk meets sparkly en dat alles in ultra vrouwelijke, poederige make-up tinten. Zo wordt de FW12-13 Etam lingerie collectie het best omschreven. Van hoge taille onderbroeken tot pyjama geïnspireerde stukken in comfy fluide stoffen, de collectie ziet er volgens Etam very 50's uit. 


Opmerkelijk is ook het gebruik van wilde dieren-motieven, schattige polka dots en ruitjesprints, gecombineerd met mesh details, sexy kanten afwerkingen en prachtige zijden stoffen. Everything is possible dit seizoen, je moet er gewoon voor gaan!


De Etam Shapewear collectie is een combinatie van glamour en elegantie die de vrouwelijke curves perfect laten uitkomen en je onweerstaanbaar maken. We love it already!

Ook dit seizoen wist stunning topmodel Natalia Vodianova, die in de campagnebeelden schittert, ons te verleiden met haar onwaarschijnlijk perfecte lichaam en betoverende ogen.

Wij zijn er helemaal klaar voor, dus laat maar komen!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded