Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tilalala March

Door Tiany op 16.08.2012

Tila March is een merk voor meisjes die weten wat ze willen en just do it

In de zomer van 2006 was Tamara Taichman a.k.a. Tila March, een belangrijke moderedactrice in Frankrijk, op zoek naar de perfecte tas om haar te vergezellen tijdens de fashion weeks. March begon er over na te denken en kon zich al snel een duidelijk beeld vormen van hoe die ideale tas er moest uitzien. 

Chic, vrouwelijk, discreet en functioneel tegelijkertijd. Keeping that in mind, besloot ze om haar bag zelf te laten maken. Haar tas had zoveel succes dat al haar journalisten-vrienden en buyers van de grootste modeketens allemaal hetzelfde exemplaar wilden. En boom... Tila March was geboren!


In 2009, komt de 1ste Tila March schoenencollectie tot leven. De schoenen zijn comfortabel, gesofisticeerd, discreet en casual. Perfect om elegant voor de dag te komen! 


Tila March is all about wat de ontwerpster zelf zou willen dragen. Zo combineert ze contrasterende materialen en kleuren met gedurfde printsperfect voor in de garderobe van elke moderne vrouw.

Obviously, hebben tal van andere celebrity ladies dezelfde smaak als Miss March want niemand minder dan Sienna Miller, Scarlett Johansson, Kirsten Dunst, Cameron Diaz, Rachel Bilson en Sarah Jessica Parker zijn al grote fans. En for what it counts, wij ook!

In 1 woord Tila March = fa-bu-lous!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded