Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

God Save The Olympics

Door Michael op 16.08.2012


De Olympische Spelen 2012 zitten er ondertussen al op. Gastland United Kingdom vervulde een topjob! Er was naast tonnen muziek ook ruimte voor some fashion to hit the sporty catwalk! De closing ceremony stond gelijk aan een wervelende cocktail vol all things Britain.

Denk daarbij aan de Union Jack, voor de gelegenheid gecreeërd door kunstenaar Damien Hirst op het middenplein. Maar ook een serieuze portie Britse humor, Britpop tot zelfs een reunie van de Spice Girls! Yiehaaa.


Maar on the fashion front ff dit. Ons modehart sloeg een tel over toen een aantal Londense bussen de atletiekpiste op reden. Allemaal voorzien van knallende visuals met topmodellen op als Kate MossNaomi CampbellLily ColeAlessandra AmbrosioJourdan DunnKaren ElsonGeorgia May JaggerDavid Gandy & Stella Tennant.

Adembenemende zwart wit posters die op de muziek naar beneden vielen en tadaaaaaaaa ... elk model stond te pronken in een Britse creatie. Het stadium raakte volledig omgetoverd tot een mega catwalk.


We were bedazzled to say the least! Mooie designs van o.a. Alexander McQueenVivienne WestwoodErdemBurberryJonathan SaundersChristopher Kane & Victoria Beckham. Naar verluidt waren Kate & Naomi trouwens zo nerveus voor de show ... terwijl zij toch de spotlights gewoon zijn! Iedereen wilde absoluut zijn beste en elegantste beetje voorzetten. No struts, no glory!


Beeld: Red Carpet Fashion Awards

Met samenwerking van Kim Thissen.

page loaded