Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Backpackfun uit Canada

Door Michael op 16.08.2012

Ongetwijfeld heb je er al van gehoord? Al gespot of misschien zelf al gekocht? De coole Herschel backpacks zijn weer volledig in & knallen helemaal bovenaan de ranking van de tofste rugzakken. Guess whaaaat

Het Canadese lifestyle merk the Herschel Supply Company brengt authentieke rugzakken en tassen. Denk retro-inspired backpacks met een modieuze toets. Kleurrijk & origineel. Tijdloos en helemaal perfect voor a day in the city, een zalige fietstocht of euh een roadtrip, maybe

Het rugzakkenmerk is genoemd naar het piepkleine gezellige Canadese dorpje Herschel. Long long time ago in 1900 stak het Schotse koppel Peter & Annie de Atlantische Oceaan over om zich in Canada te settelen. Het duo was meteen weg van de charmes van Herschel dat omringd wordt door het mooie glooiende Canadese heuvellandschap. Hmmmm


Herschel's herfst- en wintercollectie 2012 ademt de typische sfeer uit van de unrivalled Canadese natuur. Woeste bergen, golvende oceanen en gezellige nazomeravonden bij het kampvuur, welcome in Canada

De collectie omvat naast rugzakken en sporttassen, ook keitoffe messengerbagszelfs trolleys. We smelten helemaal bij het zien van de mooie iPadsleeves, laptophoezen en portefueilles. Ooooh

Het merk adores de prachtige herfstkleuren en gebruikt deze tinten dan ook in de autumn collectie. Wijnrode, roestbruine, mosgroene & mosterdgele backpacks werden very stijlvol gecombineerd met klassieke tinten als zwart, grijs, marineblauw en beige. 

Discover the whole collection op de Herschel Supply Company website. Geen zin om uit je luie zetel te komen? Alle backpacks en toffe accessoires included shop je heel makkelijk in de e-store! Laat je maar eens gaan, ladies!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded