Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L.O.V.E. Maureen De Clercq

Door Angelique op 15.08.2012

Love, love, love: we weten er alles van. Or at least... dat denken we! Belgische ontwerpster Maureen De Clercq heeft besloten om liefde als hoofdthema van haar collectie te nemen en wij gaan helemaal akkoord met haar beslissing!

As usual zijn haar silhouetten ongelooflijk vrouwelijk, gecombineerd met een nonchalante elegantie. De look is poëtisch en romantisch met gestructureerde lijnen die de vrouwelijke rondingen prachtig laten uitkomen. Van diep paars tot meer zachte tinten als wit of licht grijs, de Maureen De Clercq vrouw zweeft in haar eigen sprookjeswereld vol met liefde en veelbelovende dromen.Vanaf september 2012 is de collectie verkrijgbaar in de Maureen De Clercq showroom iedere vrijdag of by appointment only.

We already feel the love!

Showroom Maureen De Clercq
Emiel Banningstraat 18
2000 Antwerpen

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded