Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bejeweled by Montblanc

Door Karen op 14.08.2012

We moeten jullie vast niet meer vertellen dat je voor de ultieme, tijdloze vulpen ab-so-luut bij Montblanc moet zijn. Het luxe brand heeft echter nog heel wat ander moois up her sleeve. Denk schitterende horloges, fashionable eyewear, stijlvolle lederwaren en adembenemende juwelen en dat alles van de allerbeste kwaliteit. 

Elk jaar organiseert Montblanc een ladies day in haar Rue de la Paix boetiek in Parijs. Wij trokken avec beaucoup de plaisir naar daar om alle nieuwigheden van het Duitse merk te ontdekken én om Susie Otero, Christina Knorr & Valerie Abbou, aka de leading ladies achter de juwelen-, leder- en zonnebrillencollecties, te ontmoeten. 


Because diamonds are a girl's best friend willen we jullie allereerst helemaal verlekkeren met de nieuwste juwelen in Montblanc town: verrukkelijk shiny en de perfecte match bij elke outfit. 

Let's bejewel de stijlvolle Gossip Girl ladies! The Montblanc way.

4810

De iconische Montblanc ster, met 6 punten die de met sneeuw bedekte gletsjers van de Mont Blanc symboliseren, vormt al sinds jaar en dag de rode draad doorheen de 4810 collectie. De lijn bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en colliers in wit of rosé goud. Nu vult Montblanc deze collectie aan met maar liefst 24 nieuwe ontwerpen, gaande van spectaculaire creolen en amuletarmbanden tot grote & kleine hangers. Of course steeds met de Montblanc ster in de hoofdrol.

Terwijl er binnen de 4810 collectie vooral gespeeld wordt met de omtrek van de ster, kiest Montblanc er bij haar nieuwe 4810 Star Pavé collectie voor om het midden op te vullen met de meest schitterende edelstenen


Deze elegante oorbellen en sierlijk armbandje uit de 4810 collectie zijn zoooooo Blair Waldorf.

Star Spell Collection

In april 2012 lanceerde Montblanc een geheel nieuwe sieradencollectie. Ladies, meet The Star Spell Collection, een verfrissende avant-garde interpretatie op de bekende Montblanc ster. De lijn bestaat uit 3 moderne stukken: een brede armband, een slanke bangle en een ring met draaibare top.

Ga jij voor klassiek rosé goud of fashion-forward zwart?

Vergeet zeker niet mee te spelen met de Belmodo.tv wedstrijd Win een Star Spell armband van Montblanc t.w.v. € 380,-! want zo maak je kans op een abfab zwarte Star Spell bracelet. Succes!


The one to pull this off? Zonder twijfel little J met haar onmiskenbare rock-chic look!

Ladies' Silver Jewellery Collection

De nieuwe Ladies' Jewellery Collectie bestaat uit 3 verschillende thema's: Romance, Essence & Caractère. Voor elk wat wils dus!

Romance

Ontdek de Beauté en Volupté Collection die elk op hun eigen manier een moderne visie op romantiek vormen. 

De Beauté Collectie wordt gekenmerkt door zachte vormen & glad gepolijste oppervlaktes. Ga voor tijdloze elegantie met de ring & bangle in glanzend zilver met een strookje rosé goud. Mag het net dat tikkeltje specialer? Kies dan voor de combinatie van zilver, rosé goud en exotisch grenadilla hout.

 De Volupté Collectie is dan weer een sensuele lijn uit gepolijst zilver en witte glitterlak en bestaat uit een ring, hanger, armband en oorbellen.


Een vleugje exotische charme van de Beauté Collection voor Vanessa.

Essence

Essence focust zich op pure, architecturale vormen. De Naturelle Collection bevat een ring, armband en oorbellen en geeft de eerder zachte vormen een moderne twist dankzij de grafische, puntige randen. 


Eleanor is niet vies van een stevige portie bling, maar in het dagdagelijkse ontwerpersleven zien wij haar volledig stukken uit de Naturelle Collection dragen.

Caractère

Ben je wel te vinden voor een flinke stijl-statement? Dan is de Chic-isim Collection echt iets voor jou! De ring, bracelet, hanger en oorbellen worden gekenmerkt door de combinatie van ronde vormen en welvingen en zijn verkrijgbaar in zilver met zwarte of witte glitterlak. 


Opvallen is Georgina's middle name. Wij zien haar dat het liefst doen in juwelen uit de Chic-isim Collection.

Collection Princesse Grace de Monaco

De Princesse Grace de Monaco collectie staat bol van de rozenblaadjes. Want fluweelzacht, heerlijk sensueel en stuk voor stuk uniek? Het kan niet vrouwelijker dan dat! 

Pétales de Rose motif

De Pétales de Rose motif collectie bestaat uit speelse rozenblaadjes, gladde gouden oppervlakken en een overload aan pavé diamanten. De blaadjes worden alleen of in groep op verschillende niveuas geschikt en zijn bezaaid met de meest geweldige, glinsterende diamanten. 


Lily weet niet altijd even goed wat ze wil in the hubby departement, maar juwelen like these zouden voor haar zeker a keeper zijn. 

Pétales Entrelacés motif

Binnen de Pétales Entrelacés motif collectie worden de rozenblaadjes dan weer met elkaar vervlochten. De sieraden zijn gemaakt uit warm rosé goud en ook hier afgewerkt met sparkling diamanten


Serena & warm rosé goud? A perfect match.

Stay tuned want binnenkort tonen we jullie ook de Montblanc nieuwigheden in leder & eyewear.

Foto's Gossip Girl via IMDB

page loaded