Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louise Gray x Topshop

Door Astrid op 13.08.2012

Al een tijdje gonsde het van de geruchten dat Schots ontwerpster Louise Gray en Topshop zouden gaan samenwerken. En nu mogen wij jullie een preview van de collectie tonen. Zet je schrap want deze collab is anything but grey!

Full sequin look

De collectie is uiteindelijk een serie van tops, een vestje en een broek geworden, aangevuld met Gray’s second lovemake-up. We spotten hier kleur, kleur en nog eens kleur! En alsof dat nog niet genoeg is, is iedere stuk helemaal uit pailletten gemaakt.


La Gray liet ELLE UK weten dat haar eigen make-up bag de basis voor de hele collectie is. Denk electric blue eyeliner, fel rode en roze lippenstift en natuurlijk heeeeeeel veel kleur. Er was maar 1 criterium voor deze collectie: alles moest ‘super fun’ zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Want wie wordt nu niet gelukkig van het zien van zo’n smiley face t-shirt dress?!


Is zo’n full sequin look misschien nét iets te veel voor jou? Combineer dan met een paar degelijke basics zoals een legging of draag een witte blouse onder deze crazy tops to tone it down. Of wat dacht je van een head to toe black outfit afgewerkt met de fel oranje blazer?


A match made in heaven                 

De Engelse keten en Gray zijn trouwens geen vreemden voor elkaar. In 2010 was Louise Gray 1 van de lucky designers die dankzij Topshop haar collectie mocht voorstellen tijdens London Fashion Week. Topshop is namelijk sponsor van het Londense initiatief NewGen.

Deze organisatie geeft up-and-coming Brits talent financiële steun en een plekje tijdens de Fashion Week in de hoop hun carrière zo te lanceren. Ook Christopher Kane, Richard Nicoll, Louise Goldin, Mark Fast & Belmodo.tv lieveling Mary Katrantzou werden dankzij NewGen gelanceerd. Maar voor Louise Gray heeft de keten misschien toch een boontje. 

Vanaf donderdag 23 augustus 2012 vind je de collectie op de Topshop website en in de geselecteerde Topshop stores. De prijzen voor deze lijn schommelen tussen de € 120,- en de € 200,-.

page loaded