Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Jeans with Lee Cooper FW12-13

Door Bieke op 13.08.2012

Keep on smiling dames & heren! De colored denim trend is nog steeds aanwezig deze winter dankzij funky Lee Cooper. Van baksteenrood bij de heren tot hoogblauw bij de vrouwen. Het kleurenpalet is uniek en helemaal aangepast aan het komende herfst- en winterseizoen.

For the gents...

Be aware boys! Lee Cooper is niet alleen dedicated to denim maar biedt ook basics aan, die perfect aansluiten bij de colored jeans. Plenty of choice! De heren kunnen kiezen uit biowol of katoenen truien, hemden, dassen etc. om hun looks compleet en stijlvol te maken.

...and the ladies!

De dames worden ook verwend met comfortabele merinowol truien, geruite bloesjes en dikke cardigans die naadloos gecombineerd kunnen worden met de kleurrijke jeans.

Last but not least, de Lee Cooper clean blue jeans zijn niet alleen herkenbaar aan hun perfecte snit, subtiele details & 3D-effecten maar ook aan hun eternal trademark: het diamantvormige Lee Cooper logo.

Ben je je wintergarderobe al aan het samenstellen, breng dan zeker een bezoekje aan de Lee Cooper website. You won’t be disappointed!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded