Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

William Tempest x River Island

Door Karen op 11.08.2012

Elk seizoen nodigt River Island een young designer uit om een capsule collectie te tekenen voor het Design Forum. Dit keer valt de eer te beurt aan William Tempest. Tempest mag dan jong zijn, hij is geen onbekende in de London fashion scene. Kate Moss, Lily Allen en Emma Watson werden al gespot in zijn luxueuze en experimentele creaties. 

Voor River Island liet Tempest zich inspireren door Art Deco, de roaring 20s en de enigmatische tekeningen van Escher. Veel geoprints dus én tassels! Heel leuk zijn de flapper-jurken in nude-tinten en smokey zwart. Chiffonpailletten en eyecatching laser cut pumps: deze wintercollectie 2012-2013 bestaat helemaal uit evening wear. Dit jaar schitter jij in een échte Tempest tijdens de feestdagen!

De collectie debuteert met een kortfilm tijdens de London Fashion Week op het FASH/ONFILM-festival. FASH/ONFILM vindt om de 2 jaar plaats en heeft als doel een platform te zijn voor de creatieve film in de industry.

Vanaf oktober 2012 kan je de 13-delige collectie vinden in geselecteerde River Island-winkels en online natuurlijk!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded