Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miss Beckham ontwerpt ook brillen

Door Astrid op 11.08.2012

Je leest het goed: na een lijn jurkjes, haar eigen jeans, een zonnebrillenlijn, een Range Rover én een collectie handtassen breidt Victoria Beckham haar portfolio verder uit met haar eigen brillenlijn. Is there anything this girl can’t do?!

Women’s Wear Daily laat ons weten dat Victoria zelf bijziend is en daarom helemaal into het project is. Miss Beckham is in haar Posh Spice days al eens gespot met een not so classy montuurtje op haar neus (die gekke nineties ook) en is dan maar gestopt met het dragen van een bril. Tot vandaag dus. Want als geen enkel montuur je staat, ga je ze toch gewoon zelf ontwerpen!

De fashionista teams up met Cutler & Gross, die eerder al samenwerkten met MMM en Alberta Ferretti. Samen zullen ze 6 verschillende brillen uitbrengen. Ieder model zal telkens in 3 kleuren verkrijgbaar zijn: van zwart tot donkerbruin, maar ook in topaas – eerlijk waar: geen idee welk kleur dit is –, geel en ‘forest green’. Keuze genoeg dus als je het mij vraagt. Bovendien zal ieder model afgewerkt worden met diamanten ‘V’. 0bviously! De collectie zal tenslotte ook een paar uniseksmodellen bevatten, zodat jij en je hubby/BF jullie outfits vanaf nu hélemaal op elkaar kunnen afstemmen aka classic Beckham style.


Victoria Beckham rockin’ her glasses in het laatste nummers van de Amerikaanse Glamour. 

De lijn wordt voor het 1st voorgesteld op donderdag 4 oktober 2012 tijdens Silmo (een fancy brillen expo) in Parijs. Vanaf de voorjaar 2013 zullen de brillen dan voor het grote publiek verkrijgbaar zijn. Kleine waarschuwing op voorhand: voor zo’n Victoria Beckham bril zal je al snel € 400,- betalen. Zonder glazen wel te verslaan!

page loaded