Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Je t’aime Serge Gainsbourg

Door Tiany op 11.08.2012

Grafitti is brutaal, ongegeneerd en vooral érg cool. Allemaal dingen die destijds ook over de beruchte Serge Gainsbourg werden gezegd. Gainsbourg choqueerde en charmeerde tegelijkertijd. 

Beroemd of niet, zijn huis in de Rue de Verneuil in Parijs onderging het lot van vele stedelijke woningen. De gevel werd rijkelijk beklad. Juist die onbeschaamde grafitti tags waren voor Luc.Duchene de perfecte visuele inspiratie voor het leven en werk van Gainsbourg.


Luc.Duchene brengt ode aan de oneerbiedige elegantie van de Franse zanger door fotoprints van de uitvergrote graffiti in zijn wintercollectie te verwerken. Kan je grafitti 'dragen'? Of course you can, maar je moet er wel het lef voor hebben. Wie durft de felle kleuren en dynamische prints aan? Express yourself! Ze staan super leuk in combinatie met denim of met tweed voor een meer winterse look. 

Make heads turn tijdens een druilerige herfst en overtroef de bomen met jouw ultrakleurige Luc.Duchene outfit! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded