Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coccodrillo for Verso

Door Michael op 11.08.2012

Shop- & shoe-aholics, listen up! Find your way to Coccodrillo for Verso, een splinternieuw schoenensalon dat alle most wanted designer labels onderbrengt. Luxeboetiek Verso & Coccodrillo, een vaste waarde in shoe world, hebben de handen in elkaar geslagen om samen een shop te openen. Oooh and we love it!

Girls, this is a true shoe heaven want je shopt er labels als Dolce & Gabbana, Jil Sander, Salvatore Ferragamo, Valentino, Tod’s, DSQUARED2 en zo kunnen we nog even doorgaan. The most glamourous shoes included want ze komen allemaal uit modesteden als Milaan en Parijs! 

De shop is gehuisvest in de Lange Gasthuisstraat, de shopping street bij uitstek voor alle luxelabels & waar tevens de breathtaking Verso boutiek is gevestigd. Waar vroeger de Verso Martini Bar was, is er nu ruimte vrijgekomen voor het Coccodrillo for Verso schoensalon. Thaaaank god!

Plan zeker een bezoek als je een shopping spree naar Antwerpen uitgestippeld hebt. Laat je verrassen door de grandeur van Verso & het vleugje minimalisme van Coccodrillo. Wedden dat je terugkomt? 

Coccodrillo for Verso
Lange Gasthuisstraat 11
2000 Antwerpen
www.verso.com
www.coccodrillo.be

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded