Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

This lucky lady€‘s got Tiany’™s favorite IT-bag

Door Karen op 09.08.2012

Helloooo Belmodo.tv darlings! Remember onze LuisaViaRoma.com wedstrijd Win Tiany’s favorite IT-bag? 2 maanden geleden nam Tiany het vliegtuig richting la bella Italia voor het event Firenze 4 Ever. The event of the year werd opgezet door online store LuisaViaRoma, een true fashion heaven waar je uuuren kan vertoeven. Samen met tal van andere bloggers & fashionista’s genoot Tiany in Firenze van lots of shopping! Lees alles over haar Italiaans avontuur in het Belmodo.tv artikel My Kirilove Week: Florence and an occasional ray of light

Na haar tripje in het sunny Florence had ze big big news to reveal! Ze wilde de Belmodo.tv lezeressen verrassen met een fantastisch LuisaViaRoma souvenir: de legendarische Rocco bag van Alexander Wang! Volgens lady T. de perfecte handtas om je persoonlijke designer bag collectie aan te leggen. En dit geloven we maar al te graag ;o)

Onze website werd overspoeld toen we deze completely awesome wedstrijd lanceerden. And we thank you for that, sweeties! Maar er kon natuurlijk maar 1 lucky lady met Tiany’s favoriete designer bag gaan lopen en dat was de 30-jarige Marianne Lenaerts uit Antwerpen. Onze winnares sprong een gat in de lucht toen ze dit fantastisch nieuws te horen kreeg en kwam dan ook avec beaucoup plaisir de designer bag ophalen op onze Belmodo.tv headquarters. Yiiiihaa!


Marianne straalde toen we haar dit pareltje overhandigden. But who wouldn’t? Het was liefde op het eerste zicht. Na een quick fotoshoot van haar in het gezelschap van de lovely Rocco bag keerde Marianne tevreden huiswaarts. Haar vriendinnen zullen zoooo jaloers zijn! Net zoals wij! Geniet ervan Marianne! 

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded