Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Halé Bob @ Monroe Beach Club

Door Michael op 08.08.2012


Zonnige temperaturen, cocktail in de hand en fancy fashion. Wat wil een fashionista nog meer? Daarom tekende Belmodo.tv present dit weekend op la plage van Knokke voor een knallend stranddefilé van Halé Bob!

De Halé Bob catwalk show vond plaats in de prachtige setting van Monroe Beach Club waar je ook Elle Beach kon vinden. Heerlijke cocktails, witte parasolletjes, een lekker zomers sfeertje, you name it… alles was aanwezig. Ook heel wat beautiful people op de catwalk met o.a. Véronique De Kock & Cilou Annys. De modellen showden de SS2012 collectie en gaven ook een voorproefje van de FW2012 collectie. Alles gestyled door de übersympathieke Emma Gelaude.Halé Bob kiest voor deze zomer voor losse beach outfits met een wirwar aan prints en toffe zomerkleurtjes. Kortom, de perfecte looks voor een day on the beach! De zomercollectie bestaat uit felle kleuren als groen, roze, paars, blauw en geel. Allemaal designs die je meteen doen verlangen naar nog meer BBQ-weer. Een Halé Bob lady kan deze zomer kiezen uit tops met sexy decolleté, maxi dresses, cocktail jurkjes, sporty shorts en een serieuze dosis swim wear. 


Alles ultravrouwelijk, gesofisticeerd, vrolijk en ideaal voor een zwoele zomeravond. Wil je Halé Bob scoren? Bezoek dan zeker Uno in Knokke voor je pièce de résistance. Nieuwsgierige ladies konden ook meteen hun favoriete stuk scoren in de schattige Halé Bob pop-up store


Next winter presenteert Halé Bob vooral zwart, beige en bruine tinten. Het kledingsmerk ziet de winter nog altijd als een hot hot hot seizoen en brengt cocktailjurkjes, broekpakken, tops en lange rokken vol print. Classy en ultrasensueel. Wedden dat je ook deze winter er stralend uitziet? Yiehaaaaa!Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded