Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lacoste goes L!ve with Micah Lidberg

Door Karen op 07.08.2012

Be ready ladies & gents want Lacoste L!ve pakt uit met een very arty capsule collection ontworpen door de oh-so-talented Micah Lidberg. For those who didn't know is Lacoste L!ve de bis lijn van Lacoste. Met andere woorden, Lacoste L!ve is jonger en cooler waarbij de klassiekers van het huis ieder seizoen op een creatieve manier worden geïnterpreteerd.

Zowel vrouwen als mannen kunnen genieten van de originele FW12-13 capsule collectieGents kunnen kiezen uit 2 polo's, 3 T-shirts en een short sleeve hemd. Ladies hebben keuze uit een poloshirt, een T-shirt met boothals, een mouwloos topje, een hemdje met lange mouwen of een hemdjurk. All very Artsy Shmartsy!

Je bent pas oud als je niet meer verwonderd kan zijn. - dixit Micah

En we totally agree want de collectie definitely makes you happy!

Micah Lidberg is een bekende Amerikaanse illustrator die verliefd is op functioneel design, de wonderen van de natuur en reizen. Mr Micah loves the old school ways want met potlood en papier komen zijn creaties tot leven. Hij is dol op motieven, kleur en de kracht waarmee een beeld speelt. Zo straalt de capsule collectie energie en optimisme uit met een ultracreatieve combinatie van felle kleuren en supercute elementen van onze kindertijd als dinosaurussen, vliegende schotels, jungles en eenhoorns. Een collectie voor de young spirits onder ons! 

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded