Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Salvatore Ferragamo: get cruisin’

Door Karen op 05.08.2012

Italians do it better is niet alleen 1 van onze favoriete muzieklabels, maar ook een feit als het over design gaat. La moda wordt door de Italianen op handen gedragen. Style over substance is er geen zonde, less is more een onwaarheid. Ook de Women's Resort Collectie 2013 van Salvatore Ferragamodie geshowed werd in het Louvre in Parijs, bestaat uit echte pronkstukken. Mag het ietske meer zijn? Van Ferragamo màg het.

Opvallend is de manier waarop verschillende materialen zoals been, leer en edelmetaal gecombineerd worden. Ferragamo's juwelen vallen graag op en dat is makkelijk met een slavenarmband met gevlochten metaal of een art-deco-vlinderhanger met prachtig inlegwerk. 


Ferragamo bewijst dat luxe niet per se stijf hoeft te zijn en craftmanship niet oubollig. Tussencollecties zijn altijd wat luchtiger en dat is niet anders voor deze collectie. Leuke, breezy juwelen die toch genoeg gewicht hebben om elke outfit af te maken. We like!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded