Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Birthday Hudson Jeans!

Door Tiany op 05.08.2012

Hudson Jeans wordt 10 en viert dat met een bijzondere herfstcampagne waarop we nog even zullen moeten wachten. Herinner je je de zomercampagne met Georgia May Jagger, 1 van de hotste topmodellen en 'dochter van'? Well, she did it again. Opnieuw wordt zij het gezicht van de Hudson campagne, die dit keer een cabaret-thema meekreeg. 

Welcome to the Hudson Cabaret wordt een heuse showcase, een viering van jeugd, vrijheid en zelf-expressie. Beat boxer Tez en de Brooklynn electro pop band Au Revoir Simone worden uitgenodigd om een muzikale duit in het zakje te doen. Verder zal Hudson 4 nieuwe denimstijlen presenteren. Kortom, veel om naar uit te kijken! 

Nieuwsgierig als we zijn, checkten we deze teaser die Hudson onlangs de wereld in stuurde. Een heupwiegende Georgia verwelkomt je in het Hudson Cabaret met die betoverende glimlach van haar...  De slogan van het filmpje, Let Yourself Go, belooft alvast veel goeds! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded