Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Screen Test Passed

Door Angelique op 05.08.2012

Who doesn't love de supercoole Diesel campagnes die ons ieder seizoen weten te verrassen. Voor de FW12-13 collectie zet Diesel die traditie van de "portraits for successful living" voort met de Screen Test campagne. Very Diesel, stijlvolle performances waar fashion en sterke persoonlijkheden worden samengebracht. Funky!

Hippe modellen als Hanne Gaby, Coco Rocha, Ethan James etc. leven zich helemaal uit voor de lens van iconisch modefotograaf Steven Meisel.

Bij Diesel is het all about attitude, hell yeah! De campagne is provocerend en speels met een anything goes attitude. Zo wordt high fashion moeiteloos gecombineerd met street style. Iedere screen test mixt verschillende stijlen en identiteiten. 


De Screen Tests komen pas tevoorschijn in het najaar en zullen overal opduiken. Wij kijken er al naar uit en garanderen je dat het ab fab wordt! #welike

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded