Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sh*t Fashion Girls say… to their Moms

Door Aline op 04.08.2012

In het Belmodo.tv artikel: Sh*t Free People Girls Say kon je al kennis maken met P'Trique. Naast zijn "Sh*t Free People Girls Say" video zijn er "Sh*t Fashion Girls Say" video's en ook fashion week video's over NYFW & LFW. Alle Youtube filmpjes kan je trouwens bekijken op het youtube kanaal van The Platform.  

Als big fan van P & van zijn uitspraken: that's so chic, hashtag totes amaze, I die,... kon ik dan ook bijna een gat in de lucht springen toen ik -een tijdje geleden- een nieuwe video zag opduiken: Sh*t Fashion Girls say...to their Moms

De video's bevatten naast stunning outfits van P'Trique (waar haalt hij die spullen soms in zijn maat?!) een parodie op de modewereld en de Fashion Girls. And honestly? Er zit een grote grond van waarheid in... De video's plaatsen alles in perspectief en doen ons denken aan de uitspraak uit Project Runway van een paar seizoenen terug: Lighten up, it's just fashion... wink

And remember: hashtag totes amaze

page loaded