Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back to the Future met Björn Borg

Door Karen op 04.08.2012

 Seizoen na seizoen worden zowel de mannen als vrouwen verleid door Björn Borg. Be ready want ook komend seizoen pakt Mister Borg uit met een meer dan originele sportswear collectie, wij zijn al helemààl onder de indruk! 

Japans Futurisme is het thema van de FW12-13 sportswear collectie. Enerzijds merk je de Japanse invloeden duidelijk aan de combinatie van assymetrische vormen en graphics met glanzende en doffe materialen, very manga. Anderzijds, zie je uitgesproken vlakverdelingen met een specifieke belijning, details & prints met teksten als beauty en fast forward. Definitely futurisme!

In de collectie vind je verschillende capsules als fundamentals, tennis, workout, running en lifestyle. De collectie is ultramodern en sexy met de perfecte snit waardoor je silhouette to die for wordt. Misschien een goeie reden om werkelijk te gaan sporten? Bovendien zijn de stukken ook nog supercomfortabel en functioneel, just the way we like it.


Grijp je kans, want met de Björn Borg FW12-13 sportswear collectie kan je niet anders dan jouw sexy body van z'n best kant tonen! Check de Björn Borg website voor meer informatie.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded