Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton Waffle Maker

Door Kim op 03.08.2012

Droom je al even van een Louis Vuitton speedy, maar is deze toch net iets te duur voor jouw budget? Misschien kan deze laatste creatie van kunstenaar Andrew Lewicki jouw Vuitton urges wel bevredigen. We present to you: The Louis Vuitton Waffle Maker! Leuker dan een easy bake oven, en het wordt vast de meest fashionable wafel die je ooit gegeten hebt.

Wat ons betreft een win-win, want zo heb je voortaan elke dag een stukje Vuitton in je leven, toch? Het prijskaartje voor dit leuke ding is nog niet gekend, maar wij hopen dat het toch net iets goedkoper is dan de doorsnee Louis Vuitton-tas.

Lewicki maakte eerder al gebruik van populaire merken in zijn werk. In 2010 ontwierp hij de "Oreo manhole cover". Onze voorkeur gaat toch uit naar de waffle maker...

page loaded