Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chez Luc.Duchene c’est l’hiver!

Door Tiany op 03.08.2012

I love Luc.Duchene so much dat hij mijn hart sneller doet kloppen, jaja I'm getting physical!

Deze winter brengt Luc.Duchene een ode aan alle Sex & The City fans want het thema is, Chic & The City. Volgens mij kan het niet beter, yeah! De collectie is geïnspireerd door de urban life. Voor de moderne en actieve vrouw die een hectisch leven leidt en zowel s' avonds als overdag stijlvol voor de dag wil komen. 

Luc.Duchene blijkt dit goed te begrijpen waardoor de collectie stijlvolle stukken bevat die gemakkelijk combineerbaar zijn. Zo kan je overdag een zijden jurkje met een vrouwelijke mantel aantrekken voor een klassieke look.

S' avonds ruil je die mantel gewoon in voor een stoere lederen perfecto die onmiddelijk voor de sexy toets zorgt. Onmisbaar in je kleerkast ladies, zijn de jurk en de blazer. As usual, zijn de snitten perfect en de look ultraelegant en vrouwelijk. 


Ook dit seizoen vertegenwoordigt de adembenemende Elettra Wiedemann-Rossellini de Luc.Duchene vrouw. Met haar natuurlijke schoonheid, rock 'n roll stijl en rebelse attitude vormt ze de perfecte match met Luc.Duchene.

Wacht niet langer, want de schitterende collectie kan je al op de Luc.Duchene website volledig bekijken, Njoy!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded