Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Comptoir Des Cotonniers with love

Door Tiany op 02.08.2012

Comptoir des Cotonniers is het Parijse label bekend voor haar sterke campagnes met moeder & dochter. Dit seizoen pakt het label uit met een prachtige collectie full of surprises!

De 2012 Comptoir lady is een echte Parisienne. Verfijnd, zorgeloos en weet wat ze wilt. Ze is very arty en kent de wereldsteden uit de palm van haar hand. Ze laat zich uitgebreid inspireren en zoekt constant naar nieuwe stijlen die ze wil uitproberen. Ze glimlacht, is mooi en intelligent. She's got it all en wij zijn helemaal weg van haar!

De look is elegant met een avant-garde toets. De lijnen zijn gestroomlijnd en zuiver met neutrale kleuren. Boyish stukken worden gecombineerd met ultravrouwelijke items voor een echte garçonne look waar we ieder seizoen opnieuw helemààl crazy op zijn. Zo wordt een mannelijk gestreept hemd gecombineerd met een sexy shortje. Een rechte boyfriend jeans met een classy trenchcoat.

Van tabak tot porseleinblauw, beige, roze en nude tinten, het silhouet is zijdezacht en sensueel. De stijl heet cool couture en wisselt de boyfriend jeans af met een matrozentrui, met losse rokken of comfy flanellen broeken. Very Charlotte Gainsbourg!


Bij Comptoir des Cotonniers is een collectie nooit af zonder hun very Parisian Chic accessoirelijn. De schoenen gaan van low boots tot moccassins, plat of hoog, in suède of met zilverdraad afgewerkt. De handtassen of boodschappentassen in lakleer en suède staan alvast bovenaan onze wish list!

Ben je nieuwsgierig? Ga dan snel een kijkje nemen op de website van Comptoir des Cotonniers, it's worh the look!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded