Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vans x Kenzooooooh!

Door Michael op 01.08.2012

Vans en Kenzo hebben een nieuwe collab in petto. Het is de 2de keer dat de succesvolle brands elkaars gezelschap opzoeken. Over hun eerste super geslaagde samenwerking lees je meer in het Belmodo.tv artikel lovin-vans-x-kenzo.

We looooove our Vans - ze passen onder elke outfit! Kenzo raakte 2 jaar geleden - sinds Humberto Leon en Carol Lim that is -  gerevamped met exciting runway shows op de Fashion Weeks en een ge-update imago. Kenzo, bekend voor zijn prints en opvallende kleuren, en het hippe Vans zijn echt voor elkaar in de wieg gelegd! 


De Kenzo Vans II bestaat uit 2 prints: streepjes of roosjes. De strepen zijn in Caraïbische combinaties te krijgen. De roosjes in rock 'n LOL tinten als wijnrood en zwart. De shoes zijn vanaf midden augustus verkrijgbaar op Kenzo.com of bij geselecteerde verkooppunten als Opening Ceremony, Colette, IT, Liberty en Selfridges. De prijs is een luttele € 90,-. Zooooo cooool! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded