Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naar het strand met TIMO

Door Patricia op 01.08.2012

Een bikini voor jezelf vinden is meestal een heuse uitdaging, maar ook gepast zwemgerief voor Mr. vinden is niet altijd even gemakkelijk. Tussen de speedo's en Hawaiishorts door vind je af en toe een acceptabel exemplaar dat stijlvol is, niet te los én niet te strak. Daarom was ik serieus in de wolken toen ik de collectie van TIMO ontdekte in Bangkok.

De ontwerpen van TIMO balanceren tussen preppy, klassiek en speels, met oog voor detail. En er is steeds rekening gehouden met comfort: outlets voor lucht wanneer hij in het water wil duiken, een sleutelhanger met zakje om zijn sleutel op te bergen en de shorts zijn gemaakt uit materiaal dat snel droogt. Met liefde gemaakt voor de zon. Waar je deze trunks bij ons krijgen kan? De online shop van TIMO levert ook in België!

page loaded