Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designer Days Gent

Door Tiany op 01.08.2012

Fashionista’s, maak veeeel plaats vrij in jullie kleerkast want vanaf woensdag 31 oktober 2012 zijn de Designer Days aka Stockverkopen terug in het land! Voor het eerst zelfs. Designers Days betekenen: de ultieme kans voor alle fashion lovers om tonnen aan unieke designer goodies bij elkaar te scoren! Hooooooray!

Het is de 1e keer dat de Designer Days halt houden in Gent. Onderstreep, kruis of stip 31 oktober, 2 & 3 november 2012 aan in je agenda. Want dit wil je gewoon niet missen!

Soon more on Belmodo.tv

Deelnemen aan de Designer Days Gent? 

Wil jij als ontwerper of als winkel deelnemen? Dat kan! Wacht niet langer om je in te schrijven en contacteer [email protected]. Of download snel & easy het inschrijvingsformulier op de Designer Days website

Spread the shopping love

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded