Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Virginie Castaway Olalaaa

Door Tiany op 31.07.2012

Fashion lovers, met veel plezier stellen we je voor aan Mademoiselle Virginie Castaway. Het Franse label is nog maar 6 jaar oud maar verovert stap voor stap de modewereld met een stijlvolle en sterke identiteit. En we want to tell you everything about it!

Na 3 jaar in een Parijse modeschool en 7 jaar als chief buyer manager in een grote modebrijf she's seen it all en vond ze het tijd om aan een nieuw hoofdtuk te beginnen. Ze verlaat Parijs voor Sydney en blijft er een jaartje hangen. Daar wordt ze helemaal verliefd op de schoonheid van de natuur, de vriendelijkheid van de mensen etc. Ze herontdekt zichzelf, geniet van haar vrijheid en op een heel natuurlijke wijze begint ze te tekenen tot er een collectie onstaat. Voilà, Virginie Castaway is geboren!

Romantic meets sparkling met een goeie dosis bohemian en rock attitude. Zo kan de Castaway vrouw het best omschreven worden. Voor stoere meisjes met een romantic soul. Sounds familiar girlies? Het label brengt een variatie aan tops, jurkjes, broeken, shorts en een paar accessoires. 

Haar creaties zijn de reflectie van een levensstijl geïnspireerd door schoonheid en spirituele energie. Ja ladies, Virginie Castaway is een filosofie op zich, voornamelijk geïsprireerd door kunst, reizen, foto's, vintage en natuurlijk de liefde. Laat je in haar wereldje meeslepen door haar prachtige blog, My Castaway's blog te ontdekken. 


Oh en we zijn helemaal akkoord met Virginie's levensmotto:

Life is not about finding yourself but CREATING YOURSELF...

Laat je verleiden door haar poëtisch wereldje want Virginie Castaway is echt een label to love!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded