Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miauwkes Charlotte Olympia

Door Aline op 31.07.2012

Dat ik helemaal geobsedeerd ben door platte schoenen kon je al lezen in de Belmodo.tv artikels: Wanted: Chanel espadrilles & Espadrilles part 2: Stubbs & Wootton. Het zal daarom misschien niet als een verrassing komen, maar here we go again... Part 3: kitty flats

Ontwerpster Charlotte Olympia Dellal, kortweg Charlotte Olympia ontwerpt sinds 2004 een very very very high end collectie vanuit Londen

Haar designs zijn meestal torenhoog, voorzien van de nodige plateau zolen & waanzinnig goed afgewerkt. Not to forget the signature spider web op de zool van de schoen. Voor SS2012 ging Charlotte mee met de espadrilles/slipper trend, maar ze gaf er haar eigen twist aan. Wat had je gedacht? 

Enter: Kitty Flats. Need we say more? I don't think so... De meest fantastische sloefjes met een onwaarschijnlijk schattig poezenkopje, ze staan sito presto op nummer 1 van mijn (oh-zo-lange) wish list.


Pic by The Cherry Blossom Girl

Ze werden al gespot bij o.a. Alix aka The Cherry Blossom Girl, Chiara Ferragni van The Blonde Salad & stijlicoon Alexa Chung

Je koopt deze darlings via Net à Porter aan de prijs van € 525,- of in de e-store van Charlotte Olympia.

page loaded