Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Farro bij Version Originale

Door Tiany op 31.07.2012

Version Originale is een vaste waarde in fashionable Brussel. De leuke boetiek verkoopt 2de hands designer kleding en accessoires. Lees er meer over in het Belmodo.tv artikel version-originale gewijd aan de winkel.

Naast klassiekers als Miu Miu, Prada, Yves,... vind je er ook originele jonge designers. Nieuw in het assortiment en exclusief zijn de Farro juwelen van Parijse ontwerpster Prune. In de collectie Ziggy verwerkt ze het plectrum als ode aan haar fave rocksterren Bowie en Dylan.

Het rauwe, pure van Dylan zien we in het gebruik van eerlijke edelmetalen en de eenvoud van de designs. Bowies glam-gehalte laat zich dan weer opmerken in de vormgeving van de ringen die zwaar zijn en doen denken aan 'foute' zegelringen uit de jaren '70. 


Niet alleen haar lievelingsmuziek is een inspiratie. Ook filmmakers als Hitchcock vind je terug in haar juwelen. De ketting Les Enchainés en ring Vertigo verwijzen duidelijk naar de film noir.  

Juwelen van Farro ogen stoer op een vrouwenhals, verfijnd aan een mannenhand. Ze laten zich makkelijk en nonchalant combineren met je eigen kledingstijl én je hebt altijd een plectrum bij de hand! Time to hit the music!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded