Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Baseball chic

Door Bieke op 30.07.2012

Het zweeft al enige tijd rond in het modebos, het baseball jasje of ook wel de varsity of college jacket genoemd. Stoer en sportief maar mogelijkheid tot perfecte combi op een waaierende laagjesrok, listige top en desnoods een paar modieuze hoogstandjes aka supersized stiletto's en een hemelse clutch.

Perfect om op zwier te gaan en deze baseball jacket zorgt in no time voor een informele toets. Met studs, sequins, leder, satijn, lang of kort, of gewoon in alle eenvoud. Keuze en fun genoeg én gespot bij Miroslava Duma, de Jak & Jil streetstyle pics en Belmodo Tiany. Baseball jacket becoming the new blazer? Naaah, don 't think so.
What 'bout you: heeft dit item jouw hart en kleerkast al veroverd? De Belmodo.tv garderobe alvast wel!

page loaded