Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Are you Swedish? So Cool!

Door Karen op 30.07.2012

We don't know about you maar de Belmodo.tv redactie is al een tijdje fan van de Are You Swedish? Sophisticated Luxury Collection a.k.a. AYS? SLC. Are You Swedish? is het eigen label van het Nederlandse sales & pr kantoor Are You Swedish? Unieke luxe-artikelen die je na aan het hart liggen, dit is de basis van de AYS? SLC.

Bij AYS? hebben we het ongetwijfeld over een no-nonsense mentaliteit waar ze allemaal volgens hun eigen motto leven:

Work Hard, Play Hard, Sport Hard.

En dit seizoen they totally went for it! Zo werd de AYS?SLC aangevuld met de Cool Sports Collection. Comfy, gesofisticeerd, coole en kwaliteitsvolle sportkleding for him & her. De collectie bestaat uit T-shirts, sweaters, leggings, joggingbroeken en stoffen tassen in neutrale kleuren en zachte materialen. Wij zijn er al helemààl weg van!Ben je verleid? Surf dan naar de Are You Swedish? e-shop, je krijgt er zéker geen spijt van! Perfect materiaal om in een comfy outfit voor de dag te komen. 

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded