Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patrizia Pepe Accessories FW12-13 Buongiorno!

Door Angelique op 29.07.2012

Belmodo.tv is van het 1ste uur fan van de Patrizia Pepe accessoires! Ook volgend seizoen pakt het Italiaanse label uit met een accessoire lijn om u tegen te zeggen. 

Vrouwelijk, sensueel en sexy. Zo kan de Patrizia Pepe vrouw het best omschreven worden. Keeping that in mind, wordt de accessoire collectie ieder seizoen aangepast om jouw look perfect te completeren. Volgens Patrizia Pepe worden de accessoires deze FW12-13 tijdloos, verfijnd en minimalistisch. Yep ladies, de bedoeling is absoluut niet om er over the top uit te zien. 

De kleuren variëren van naturelle tot meer intense tinten met een chromatisch effect. Klinkt zeer futuristisch, we know. De klassieke ladies vinden tijdloze tassen in beige of donkerbruin super soepel napaleer. De durvers onder ons worden dan weer verwend met een fuchsia of zilveren leren tas. 


De echte ladies kunnen natuurlijk niet leven zonder juwelen, tell us something we don't know. Klein of groot, we love it all! In de PP collectie vinden we super cute goudkleurige halskettingen, ringetjes en broches, met een vlindertje of fee à la tinkerbell en met allerlei gekleurde steentjes. Een echte coup de coeur!

De stiletto's zijn dit seizoen nogmaals to die for! In zijde fluweel of gelamineerd in diep paars, fuchsia of goud, ze zijn letterlijk puur g.l.a.m.o.u.r. en perfect om je outfit op te spicen.

Tenslotte heeft Miss Pepe aan alles gedacht, want voor de bad hair days of voor koude oortjes kunnen de hoedenliefhebbers een fabulous warm bordeaux of grijze hoed op.

Nu is het aan jullie om al snel een kijkje te nemen op de Patrizia Pepe website. Een goeie tip, hou je kredietkaart niet te dichtbij want it's very tempting!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded