Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Extra Extra Read All About it: Eastpak FW12-13

Door Michael op 29.07.2012

Eastpak is, net als de Converse Allstar, een all-American blijver. Mid jaren '00 waren ze even weg, om nu weer helemaal terug te zijn. Want we houden weer van de jaren '90. De rugzak en sportieve tassen in het algemeen, zijn zonder twijfel dé it-items van de afgelopen jaren. Denk maar aan de mooie Herschel rugzakken en het succes van de American Apparel bags. Eastpak sluit aan bij dat rijtje en lanceert ook dit seizoen tassen en vooral backpacks die je look vervolledigen. 

Park Life = Good Life

Nieuw is de Park Life collectie met WinterwoodCottown en Returnity als eyecatching lijnen. De 1ste 2 lijnen zijn vintage geïnspireerd, de laatste retro. Het verschil? De vintage outdoorsy stijl van Winterwood en Cottown is een terugkeer naar authentieke materialen. Ze ademen een sfeertje uit van kamperen in de jaren '30 in Canada. Of gaan ijsvissen aan een Scandinavisch meer. Returnity herneemt dan weer letterlijk een paar Eastpak klassiekers uit de jaren '70 als de Returnity USA met zijn stars-and-stripes.

Eastpak Krisvanassche III

Nog meer goede tijdingen, want ten 3de male nodigt Eastpak Belgisch designer Krisvanassche mee uit aan de ontwerptafel. Na 2 zeer succesvolle samenwerkingen tilt Kris Van Assche het populaire merk weer op een hoger niveau. De nieuwste collectie zal bestaan uit aanpasbare ontwerpen in 3 verschillende kleuren: diepzeeblauw, donkerbruin en zwart. De logo's zijn van zwart leer voor die extra luxueuze finishing


Wil je meer Kris Van Assche? Hij ontwierp ook een collectie voor Lee waar we véél van verwachten. Als we meer weten, schrijven we erover dus stay posted

Met medewerking Kim Thissen. 

page loaded