Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Er is maar één Kate

Door Catherine op 29.07.2012

Het is nog maar eens bevestigd: There's no one like Kate Moss. Het supermodel is zo uniek dat het blijkbaar onmogelijk is om een dubbelganger van haar te vinden. Dat zegt Alison Jackson & zij kan het weten!

Jackson fotografeert al jaren celeb lookalikes. Op haar site post ze foto's van hen in allerlei grappige dan wel lichtjes platte scenario's. Gaande van Lady Gaga op een vuilnisbelt tot, euhm, Simon Cowell die zich laat waxen. Tja.Katy Perry & RiRi op de metro en een minder smaakvol Brangelina in het weeshuis

Anyhoo... de fotografe heeft te kennen gegeven dat niemand zo very unique is als Kate Moss. Haar perfecte lichaam & gelaatstrekken zouden onmogelijk terug te vinden zijn bij normale stervelingen. Geen doppelgangers voor funny pics dus. 

"We're looking for a Kate Moss body double, but it's very difficult to find anyone of her shape," aldus Jackson tegen de Britse krant Evening Standard. Blijkbaar is de Mosster gewoon te flawless om na te bootsen: "Kate has the perfect configuration, everything's perfect. How do you find that? Some people have the torso, some the legs, but, so far, no one has the full package."


Kate Moss voor Liu Jo SS2012

We hadden nog gedacht om een foto in te sturen, maar willen met ons perfecte figuurtje toch liever geen rol spelen in Jacksons zieke waxfantasieën...

Meer lezen over Kate? Check de Belmodo.tv artikels The Kate Moss Book & George + Kate = White Light.

page loaded