Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Azealia Banks for T by Alexander Wang

Door Tiany op 29.07.2012

Azealia Banks, de young female rapper met de mooie naam, is het nieuwe gezicht van T by Alexander Wang. Haar voorgangers Santigold en Die Antwoord zetten tijdens vorige seizoenen de toon. De casual wear lijn 'T' staat voor rechtoe rechtaan urban mode die erg Vintage Nike en early '90s geïnspireerd is. I adore!

Fashion Loves Hip Hop

In het campagnefilmpje zien we een ghetto Azealia whipping her hair back and forth. De chocolade meermin heeft de rauwe schoonheid waar Wang op zoek naar is. Het is niet de eerste keer dat Banks met de modewereld in aanraking komt. Ze werd door Nicola Formichetti gestyled voor de video van haar single 'Liquorice'. Ook bracht ze het nummer 'Bambi' voor het eerst tijdens een fashion show van Mugler in Parijs.

Daniel Jackson is regisseur en niemand minder dan Alastair McKimm deed de styling. In het filmpje zingt Banks een clubby remix van 'Van Vogue' van haar nieuwe EP '1991'. Get into the groove!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded