Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Malice In Wonderland: snoep voor grote meisjes

Door Karen op 28.07.2012

Malice is een meisje met een katapult, dat in bomen kruipt en aan de kat haar staart trekt. Of nee, laat dat van die kat. Malice is zelf geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. De juwelen van Malice In Wonderland aka Evy Gruyaert zijn subtiel maar nooit braaf. Hoe noem je dat? Eigenzinnig!

Malice in Wonderland bestaat uit verschillende mini-collecies: Double RoseI Love Candy, Starry Starry Night, Eagle Eye, Love Letters, All That Glitters Is Gold en Malice Logo. Je kan ze online bestellen, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij met zorg gekozen retailers. 

Verschillende kleuraccenten, met of zonder bling, romantisch of juist minimal, 1 ding hebben alle stukken gemeen, het zijn echte blijvers. Schitterend op de eindejaarsfeesten, smukken ze even lief je dagelijkse outfit op.

Voor FW12-13 brengt Malice weer een nieuwe collectie uit, maar in feite zijn de juweeltjes tijdloos. Ze zijn bedoeld om laaaaang mee te gaan -gemaakt van 925 sterling zilver met Rhodium anti-oxidatielaag- en door hun eenvoudig design raken ze nooit out of fashion

De nieuwe collectie heeft een winters palet: glitter-goud en wijnrood geven je outfit een feestelijk warme glow. Perfect om die donkere dagen op te lichten. 

Wij trakteerden ons alvast op een paar Malice Loves Candy oorbellen. Bekijk de collectie online en je zult zien dat Malice in Wonderland voor elke smaak is. 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded