Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hip Hip Loewe!

Door Karen op 27.07.2012

Wat hebben Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie en Demi Moore gemeenschappelijk? Het antwoord is: een tas van het ultra-luxueuze merk Loewe. Loewe wordt werkelijk op handen gedragen door menig celeb en royal. Denk maar aan de overbekende Amazona-tas en de leuke campagnes:

In de 1ste plaats befaamd om zijn fijne maroquinerie, heeft Loewe ook een stevige reputatie als haute parfumeur groot te houden. De 1ste geur van Loewe verscheen in 1972 en werd 'L de Loewe' gedoopt. Dit ondertussen klassiek geworden parfum ademt zowel klasse als ongedwongenheid uit. Karakteristieken waarvoor het merk bekend staat. 

Loewe Parfums wordt 40! 

Loewe Parfums mag dit jaar 40 kaarsjes uitblazen. Wij hebben er nog geen ervaring mee, maar volgens velen begint het leven pas op je 40ste. Gezien de lange en rijke geschiedenis van het merk zal ook Loewe Parfums zeker nog een lang leven beschoren zijn. Met veel liefde herinner ik me m'n oma's toilettafel, met al die oude flesjes op... Parfums die een traditie verder zetten, is precies wat Loewe beoogt. Wij wensen hen een geurige toekomst! 

 
Prachtige etalage uit 1943 van de originele Loewe boetiek. 


Spaanse jongeman to rest my case.

Vier '40 jaar Loewe' mee en trakteer je lief -en daarmee jezelf- op een flesje Solo Loewe, het nieuwste parfum in de collectie. 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded