Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diamants & colours

Door Bieke op 27.07.2012

Diamonds are a girl's best friend pu pu pi doo! Maak kennis met Due Punti. Een Italiaanse fabrikant van trendy juwelen waar diamanten dé centrale rol spelen. Volgens Due Punti moet een diamanten ring namelijk in het bereik zijn van iedere vrouw, and they made it happen! Yeah!

De Due Punti ringen zijn gemaakt van siliconen en bezet met een echte diamant van .02 karaat gezet in zilver. Een origineel concept waar mode en luxe perfect gecombineerd worden voor maar € 69,- OMG!

No worries ladies, er zijn genoeg kleuren voor alle smaken en stijlen. De ringen zijn verkrijgbaar in maar liefst 19 kleuren en worden binnenkort nog uitgebreid met pasteltinten. Je kan ze afzonderlijk dragen of in kleurencombinaties. Ze zijn beschikbaar in 3 maten maar passen aan elke vinger doordat de siliconen lichtjes elastisch zijn. Easy dus!

Dit seizoen zijn de ab fab ringen ook bij ons verkrijgbaar. Check de Due Punti website voor een volledig overzicht van alle verkooppunten. 

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded