Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Arm candy to die for: Grand Angle by J.M. Weston

Door Tiany op 27.07.2012

Once upon a time begon schoenmaker Eugène Blanchard met zijn eigen atelier. De Franse schoenenfabrikant, die vandaag bekend staat onder de naam J.M. Weston, bestaat intussen langer dan een eeuw en brengt schoenen op de markt die symbool staan voor de typische Parijse elegantie (Oh oh Paris, oui oui). Daarnaast stralen de shoes ook die heeeeerlijke tijdloze klasse uit. Mmmm, dat kunnen wij wel smaken!

Zowel mannen als vrouwen kunnen hun hart ophalen bij het zien van deze mooie en stijlvolle schoenen: Oxfordschoenen for the gents & luxueuze lederen laarzen for the ladies. Het merk blijft trouw aan het Franse traditionele naai- en handwerk dat garant staat voor op en top kwaliteitsvolle en uitstekende schoenen.

Naast de schoenencollectie, lanceert fabrikant J.M. Weston nu haar 1ste & très classy maroquinerie collectie en dit zusje kreeg de naam Grand Angle. Met deze tassenlijn wil ontwerper Michel Perry de duurzame materialen laten spreken. Het zijn tijdloze ontwerpen, klassieke vormen & zwarte kalfslederen tassen. Kortom, chique sjakossen die je onmogelijk beu wordt. 

Bag lovers kunnen kiezen uit 7 verschillende Grand Angle modellen. Functionele schoudertassen, strakke aktetassen en comfortabele reistassen: voor elk wat wils! 

Aan deze prachtige finger-licking tassen is wel een mooi prijskaartje verbonden. Maar wie graag wil paraderen met iets out of the usual, maakt met een Grand Angle tas aan de arm zeker geen foute keuze!

Check de J.M Weston website en ontdek er alle verkooppunten in België. 

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded