Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bonjour Le Mont St Michel FW12-13

Door Angelique op 26.07.2012

In case you didn't hearLe Mont St Michel is niet alleen een schitterende vakantiebestemming, maar ook een fabulous label. Laten we eventjes teruggaan in de tijd om het merkimago en DNA volledig te begrijpen. Ja ladies, een beetje geschiedenis kan geen kwaad!

Le Mont St Michel werd gelanceerd in Normandië in 1913 met kwaliteitsvolle arbeiderskleding. Het is pas 100 jaar later dat het bedrijf echt herleeft wanneer Alexandre Milan z'n eigen familietraditie implementeert: breiwerk van l'Aa. Et voilà het was snel beslist! Vanaf toen vormde breiwerk de basis van iedere collectie. Boring is het absoluut niet! Dankij z'n sleutellocatie, grenzend aan Engeland en Frankrijk, wordt het merk geïnspireerd door een bon chic bon genre stijl die ze dan combineren met een preppy feel en modernere elementen

Genoeg geschiedenis, op naar de nieuwe collectie! De FW12-13 volgens Le Mont St Michel ziet er behoorlijk fun & kleurrijk uit. Schoolmeisje meets girl-scout. Zo zien de ladies er overdag uit. Opmerkelijk is het gebruik van Britse ruiten, zuivere prints, jacquards, flanel en hemdjes die voor een brave en vintage stijl zorgen. Ook dit seizoen ziet de knitwear er gorgeous uit!


's Avonds ruilen de ladies hun brave, onschuldige verschijning in voor een glamoureuze jaren '40 look. Hun ultra vrouwelijke silhouette hebben ze te danken aan kokette details als charmante kragen, glamoureuze motieven en gestructureerde volumes. 

Werk je look af met rode lipstick, een gold clutch en prachtige high heels, en je zult er ongetwijfeld onweerstaanbaar uitzien!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded