Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stomend & adembenemend: Louis Vuitton FW12-13

Door Tiany op 25.07.2012

Als er 1 catwalk show was waarbij onze mond wagenwijd open viel van bewondering, was het wel het adembenemende defilé van Louis Vuitton FW2012-2013. In het Belmodo.tv artikel PFW: Miu Miu, Jean-Paul Lespagnard & Louis Vuitton kon je al lezen how stunning deze show was. Creative director van het modehuis, Marc Jacobs liet zijn fantasie de vrije loop en verwende de ongeduldige fashion scene met een damescollectie om u tegen te zeggen!

In de magistrale setting van het Parijse Cour Carrée kwam een oude & très shiny stoomlocomotief het station binnengereden, waarna de models 1 voor 1 elegant de catwalk opliepen. Vergezeld van kruiers, die netjes in uniform de iconische LV reistassen van de dames met zich meedroegen. Glamorous as hell als je het ons vraagt!

 
 
 

Terwijl de show een spektakel van jewelste was, was de kledij eerder ingetogen maar wél met de typische tijdloze allure die we van het modehuis gewoon zijn. Eenvoudige silhouetten werden rijkelijk versierd met mooie kristallen stenen, heerlijke geometrische prints & zalige borduurwerken.

 
 
 

Aan accessoires ook geen gebrek! Elke outfit werd zorgvuldig afgewerkt met een hoge hoed van Stephen Jones & classy high heels inspired by de meisjesachtige Mary Jane-modellen of de traditionele Oxford-mannenschoenen. Lange handschoenen bezaaid met siersteenknoopjes & grote kleurige zonnebrillen staken overal de kop op. 

Maar de echte eyecatchers on the runway waren de handtassen die voor deze herfst- en wintercollectie in een nieuw kleedje gestopt waren. De tassen in mooi opgepoetst struisvogelleer of van het typische Damier-patchwork vingen alle aandacht.

De foto's spreken voor zich: een wervelende fashion party met oogverblindende silhouetten! Het creatieve brein behind Louis Vuitton heeft zijn huiswerk goed gemaakt!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded