Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hoss Intropia qué?

Door Angelique op 25.07.2012

Hoss Intropia is de, eerlijk gezegd, nogal bevreemdende naam van een Spaans cultlabel dat bij ons nog niet vaak in de spotlight kwam. In België is er maar 1 plek waar je een Hoss Intropia shop vindt en dat is in Gent (Brabantdam 21). Nog maar eens een reden om af te zakken naar het Gentse for some serious shopping.

Of je kan de originele en exclusive spullen gewoon online bestellen. Wij hopen uit de grond van ons hart dat ze snel uitbreiden, want Hoss Intropia is absolutely fabulous

Het merk etaleert een apart soort finesse en laat zich inspireren door zelfbewuste, creatieve vrouwen die hun eigen dromen najagen en dat doen in stijl. Zo was zangeres Florrie muze van dienst voor de zomercollectie. Ze geeft een niet missen drumsolo weg in dit campagnefilmpje voor de SS2012 collectie.

'Intropia' is een samentrekking van de woorden 'interior' en 'utopia', verwijzend naar de innerlijke wensen en dromen van vrouwen van elke leeftijd. Het label ontwerpt voor vrouwen die een uitgesproken stijl hebben en die iets unieks te bieden hebben aan de wereld. Zij zijn actrices, kunstenaars, zangers, fotografen,.. kortom mensen die wars van stereotypen hun eigen ding doen.

En die inspiratie vind je natuurlijk terug in de kleren. Bold, maar gesofisticeerd zijn de prachtig uitgebalanceerde en soms gedurfde coupes met dromerige, maar sterke kleurpaletten met frivole details.

En omdat een look niet af is zonder accessoires biedt Hoss Intropia ook een uitgebreide collectie tasjes, handschoenen, sjaals, juwelen en statement schoenen.
My god, WANT


Bezoek ook de Hoss Intropia blog voor een integere selectie van kunst, cultuur, muziek en all things Hoss Intropia! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded