Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Minimalism with Filippa K FW12-13

Door Michael op 23.07.2012

Voor wie het tot nu toe nog niet wist: het Scandinavische label Filippa K is minimalisme all the way. Simpele & stijlvolle stukken, onmisbaar voor een tijdloze garderobe, langdurig in stijl én kwaliteit. Dit was, en is nog steeds, het basisidee van Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg die in 1993 het label oprichtten.

Filippa K is more than just a brand, het is een levensfilosofie gebaseerd op stijl, eenvoud en kwaliteit. Elk seizoen is het Filippa K silhouette clean & puur met een persoonlijk minimalisme, gecombineerd met een moderne en tijdloze look voor vrouwen en mannen.

Opvallend bij de FW2012-2013 collectie is de speelse clash tussen sterke kleuren en prints, in contrast met een simpele look met weining details. Filippa K flirt volop met minimalisme in haar puurste vorm. Perfect voor moderne mensen met een drukke lifestyle waarvoor een functionele garderobe met een gestroomlijnde snit een echte must-have is! 

De stukken van de collectie zijn makkelijk te combineren en zijn bovendien tijdloos in kwaliteit en design. Everything makes sense en uiteindelijk vormen alle stukken samen een prachtig geheel.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded