Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louboutin Men in Londen

Door Catherine op 22.07.2012

Boys, jullie hebben geluk. Meisjes, vertel het jullie wederhelften/broers/fashion dads: Christian Louboutin opent een boetiek speciaal for the gents in Londen!

De winkel zal in november 2012 openen op Dover Street, naast A.P.C. en vlakbij Dover Street Market & Acne. In good company noemen we dat. 


De Louboutin-boetiek in Parijs

Het wordt de 3de mannenzaak van schoenenlabel Louboutin. Eerder deed er 1tje in Parijs de deuren open & vanaf augustus 2012 kunnen fashionisto's in New York de gespikete brogues van de meester shoppen.

Maar reden genoeg om naar the UK te reizen want de Londense store is de allergrootste. Een schoenenparadijs van bijna 120 m²!


Sneakers 'Louis Flat'

Louboutin for men is duidelijk aan een opmars bezig & we can see why... De Franse ontwerper maakt niet alleen moderne prinsessenmuiltjes voor de Hollywoodvrouwen van deze wereld, ook voor mannen heeft hij heel wat moois. Met de klok mee: Cadaques Leopard, Rollerboy Spikes, Intern Flat & Cadaques Veau Velours

Van gouden sneakers & leopard mocassins tot pyjamasloefkes -met of zonder studs- & espadrilles. Een tikkeltje gewaagd, maar very hot als je het ons vraagt. 

Dus euh, laat je innerlijke Bryanboy vrij, jongens. We weten dat-ie ergens zit te wachten om de Meir af te struinen in zo'n paar Rollerboy Spikes!

page loaded