Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eleven Paris FW 2012: Beauty and The Beast continued

Door Karen op 22.07.2012

Van zodra we er lucht van hadden, schreven we erover: de nieuwe campagne van Eleven Paris FW2012-2013 (check het Belmodo.tv artikel Iggy Pop & Daisy Lowe for Eleven Paris). Rock-boegbeelden en dochters-van zijn al geruime tijd de gezichten van het awesome Eleven Paris. De zomercampagne 2012 -met een verrukkelijke Ash Stymest- werd geshoot door Terry Richardson

Dit najaar is het de beurt aan Cesar Mattieu die met zijn amper 24 jaar al de nodige égards kreeg van British Vogue, Dazed&Confused en onze eigen Bruno Pieters. Kropen voor zijn lens: niemand minder dan levende legende Iggy Pop en de mooie Daisy Lowe, dochter van Gavin Rossendale

De getaande kop van Iggy en het sneeuwwitte huidje van Daisy zijn het perfecte canvas voor de nieuwe wintercollectie van Eleven Paris. 2012 zou zogenaamd het Einde Der Tijden betekenen -21 december 2012 om precies te zijn, zet die datum vast in je agenda- en dus zien we veel survival inspired outerwear. Dikke sweaters, met wol gevoerde leren jekkers en chino's aangevuld door de bekende vinger-met-snorretje-shirtlijn.
Opvallend: na de button-up shirt trend is het nu tijd voor de Mao collar. De borstkas van je lief zag er nog nooit zo breed uit! In denimstof is het helemaal een must-have voor de winter. Voor jezelf schaf je de errug leuke sneakers met model-print aan. Of een Steve Urkel shirt? Urrr, did we just do that?!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded