Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Autumn Leaves met SCAPA FW12-13

Door Angelique op 22.07.2012

De Belgische fashion scene zou er maar triestig uitzien zonder het legendarische Scapa. Al meer dan 40 jaar is Scapa bekend voor z'n Britse brave look en intussen heeft het merk al een heel imperium opgebouwd bestaande uit Scapa, Scapa Sport en Scapa Home. De Scapa lovers zullen blij zijn want het label pakt uit met een gloednieuwe herfst- en wintercollectie 2012-2013, volledig trouw aan de everlasting Scapa look. 

Scapa

English country meets wilderness. Dat is waar het om gaat in de Scapa FW12-13 collectie, bestaande uit 3 thema'sRemains Of The Day, Clair Obscur en Heath Lands vormen samen een prachtig geheel.

Remains Of The Day is voor de echte ladies die gek zijn op ultra vrouwelijke jasjes, poncho's en croco handtassen met een flashy gold detail. De heren worden echte English gentlemen met typische tweed jasjes met Prince of Wales prints. 

Ben je meer een comfort before beauty type? Dan is Claire Obscure speciaal voor jou ontworpen met zachte jurken en comfy truien. De boys worden dan weer verrast met klassieke stukken in opmerkelijke kleuren als fushia-paars.

Wanna go wild? De Heath Lands silhouetten zijn ruwer met typische mouton retourné jassen en oversized kragen.

Scapa Sport

Is een mix & match van klassieke en sportieve items totaal jouw ding? Dan word je héél gelukkig met de Scapa Sport herfst- en wintercollectie 2012-2013! Ook hier vormt de combinatie van 3 thema's de basis van de collectie: Wild At Heart, A Christmas Carol en Love Game.

Wild At Heart staat voor een outdoor look met comfortabele donsjassen en avontuurlijk geruite hemden.

Crazy op de sexy college look à la Pharell Williams? Verwen je hubby met een typisch A Christmas Carol jacquard blazer!

Love Game voorziet dan weer piqué polo shirts, witte jeans en nylon blousons voor een typische Scapa Sport polo look.

Scapa Home

Tijdloze elegantie, duurzame kwaliteit en subtiele luxe, zo laat Scapa Home zich het best omschrijven. Dit seizoen is Afrika de inspiratie. Pimp je interieur in een wilde Afikaanse safari stijl met koeienhuiden, hoornen en houten accessoires. Je slaapkamer wordt een echte hot spot met de diep oranje kleurige plaids & kussens en de luxueuze lederen poefs die voor een warme en hartelijke sfeer zorgen. 

1 ding is zeker: It's gonna be 1 hot winter met de FW12-13 collecties van Scapa!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded