Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Some Dior lovin’

Door Astrid op 21.07.2012

Misschien heb je het al gehoord, maar actrice Mila Kunis deed voor Dior such a great job in de Miss Dior spring campaign (lees er alles over in het Belmodo.tv artikel Dior kiest voor Mila) en mag het succes deze FW2012-2013 nog eens overdoen.

De Oekraïense/Amerikaanse schone werd opnieuw gevraagd om de tassenlijn van Miss Dior te promoten. De shoot vond plaats in L.A. maar baadt volgens ons in een late fifties New York atmosphere. Kunis werd dan ook gorgeously gestyled door niemand minder dan Carine Roitfeld aka former number one bij Vogue Paris. BTW: de actrice rocks her big Jackie O hair in deze campagne! Spotten we daar misschien een FW2012-2013 beauty trend? Remember Miss Del Ray haar kickass vertolking van Jackie (mét big hair) in National Anthem?

Op de black & white foto’s zien we Mila genieten van de aandacht van de paparazzi. De beelden werden gemaakt door the talented mister Mario Sorrent. Deze fashion photographer werkte al samen met Carine Roitfeld (dit keer als model), Kate Moss en mocht dit jaar de famous Pirelli kalender shooten.

En Mila en Dior krijgen maar geen genoeg van elkaar want in the August issue van Elle UK siert de actrice de cover in –what did you expect– Dior.

Als je het ons vraagt is Mila Kunis nog maar begonnen aan haar rise in the fashion world! You go girl!

page loaded