Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna x River Island

Door Catherine op 19.07.2012

Rihanna gaat een collectie ontwerpen voor River Island! Echt waar.

In het Belmodo.tv artikel RiRi's Ontwerpambities las je al dat de popster aan het ontwerpen wou slaan, maar nu pas raakte bekend wat & hoe. 

Het wordt geen eigen kledinglijn, maar een capsulecollectie voor het Britse high-street brand we all love, River Island. 

River Island is the perfect partner for me to collaborate with & working with a British, family-run business also really appealed to me. I find London really inspiring & River Island loves to have fun with clothes. I'm looking forward to working with them & creating something really special. -aldus RiRi-  River Island SS2012

Bij River Island zelf zijn ze -pas op: understatement- ook redelijk blij met de collab: "We are thrilled to be collaborating with Rihanna & to be the first fashion brand to work with her in this way." 

CEO Ben Lewis voegde daar nog aan toe: "Rihanna is a style icon, from street to chic she enjoys her fashion. As soon as we started to work together we knew this was a perfect fit. Rihanna will be designing the collection and we will be sharing our fashion experience with her to develop a range her fans will love." Zo zei Lewis tegen Vogue 

De collectie zal in de lente van 2013 in de winkels liggen. We can't wait

page loaded