Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FW 2012 Esprit: the higher end of the high-street

Door Karen op 17.07.2012

Esprit speelt de troeven van gezicht Gisèle Bundchen ook dit seizoen prima uit. Het Braziliaans model leende haar imago van op en top cosmopolitan vrouw aan Esprit's zomercollectie en doet dat opnieuw voor de herfst- en wintercollectie 2012-2013

De winter volgens Esprit heeft een bijzonder hoog Sex-and-the-City-gehalte. Het wereldwijd bekende merk heeft afdelingen in fashionable cities als LondenParijsAmsterdam en Hong Kong en laat zich dit seizoen van zijn meest urban chique kant zien. De campagne zet het topmodel neer als wervelende vrouw with-things-to-do-and-places-to-go. Een vrouw waar we ons zeker in kunnen terugvinden!

Gisèle draagt slim fit jeans met daarop cosy knitwear in diepe herfstkleuren als koraal- en mostinten. De highlights van het seizoen, denk metallic accenten en schotse ruiten, komen terug doorheen de hele collectie. 

De trendy maar relaxed life-on-the-go-attitude uit zich in ultracomfortable combinaties zoals jurken met sneakers onder en ski-broeken met korte rijlaarsjes. Maak deze outfit af met een grote beker Starbucks-koffie en een laptop-case en duik de stad in! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded