Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fred Perry 60 Years Of Style

Door Michael op 17.07.2012

Yep, you've got it! Brits sportswear merk Fred Perry viert z'n 60ste verjaardag dit jaar. Geboren in 1952, heeft het Fred Perry huis vandaag een ongelooflijk heritage opgebouwd binnen de Britse fashion scene en geniet het bekende lauwerkrans logo wereldwijde faam

De celebration begint met de lancering van de B-day collectie binnen de legendarische Authentic Range en Laurel Wreath lijnen, beiden geïnspireerd door de original 1952 Sportswear collectionsBe ready, want de Authentic Range collectie is nu al verkrijgbaar in de Fred Perry stores. Voor de Laurel Wreath lijn moeten we nog een maandje geduld hebben.

Om deze milestone in de Fred Perry geschiedenis te markeren, brengt het label in september 2012 een serie van 6 exclusieve documentaires uit onder de naam "6 Decades of Subculture". Elk 15 minuten lang en gemaakt door Grammy award-winning filmmaker Don Letts, die de 6 decenia subculture van het poloshirt in kaart brengt.

Bovendien krijgen de true Fred Perry fans toegang via de officiele Fred Perry site tot een speciale microsite, volledig gewijd aan anniversary news & activities en de 6 fascinating documentaires.

The celebration continues tussen november en december 2012 met de customised polo shirt project. 60 famous trouwe Fred Perry fans waaronder designers, muzikanten en sporters krijgen een reproductie van de 1952 Fred Perry poloshirt die ze met een B-day message of volledig moeten customizen.

De Fred Perry addicts kunnen de extraordinary gepersonaliseerde shirts via de Fred Perry website visualiseren op de 60 jaar microsite, in de Fred Perry shops en op de anniversary evenementen voordat ze uiteindelijk voor het goede doel worden geveild.

Ben je een loyal Fred Perry fan of gewoon héééél nieuwsgierig? Start celebrating door de B-day collectie binnen de Authentic Range lijn NU te ontdekken in de Fred Perry winkels!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded